perkte hoeveelheden op ni

Request for new coins to be added here. We will then add them to the forum.
Post Reply
caicai2017
Posts: 167
Joined: Wed Sep 19, 2018 10:27 am

perkte hoeveelheden op ni

Post by caicai2017 » Tue Feb 12, 2019 4:05 am

De Nike Air Max 720-eenheid is de hoogste Airbag uit de geschiedenis. Het is ook de nieuwste prestatie van Nike's Air Manufacturing Innovation-team. De resulterende schoen is echter een bewijs van hoe die groep samenwerkt met andere facetten van het Nike-ontwerp. Van kleur tot materialen, er is schoonheid in een Nike Air Max 2017 Femme synergetische benadering.Nike Air Max Classic BW Womens "Kleur moet bijvoorbeeld een balans vinden tussen het versterken van de technologie en het maken van een eigen statement," zegt Courtney Dailey, Nike VP van Color Design .De Nike Air Max 720-eenheid is de hoogste Airbag in de geschiedenis. van Nike's Nike Air Max 90 Mujer Air Manufacturing Innovation-team, de resulterende afivol.fr schoen is echter een bewijs van hoe die groep samenwerkt met andere facetten van het Nike-ontwerp: van kleur tot materialen is schoonheid synergetisch. "Kleur moet bijvoorbeeld een evenwicht vinden tussen het versterken van de technologie en het maken van een eigen verklaring, "zegt Courtney Dailey, vice-president van Color Design van Nike. De Nike Air Max 720 "Sunrise" en "Sunset" -kleuren worden op 21 februari vrijgegeven voor Nike + -leden. De Nike Air Max 720 "Total Eclipse", "Sea Forest" en "Pink Sea" Adidas Ultra Boost Mujer-kleuren worden op 28 februari Adidas Deerupt Mujer uitgegeven in beperkte hoeveelheden op nike.com en selecteer wereldwijde retailers. Toen Kobe Bryant nadacht over het ontwerp van zijn vierde signature-schoen van Nike, stelde hij een belangrijke vraag: waarom droegen de beste voetbalstakers van de wereld laag uitgesneden schoenen terwijl basketbalspelers Nike Air Max 90 Femme - die deelnemen aan een even dynamische sport - nog steeds geloven dat high-tops het beste waren?
Bryant vertelde Eric Avar, Nike's VP Creative Director of Innovation, dat hij de laagste, lichtgewicht basketbalschoen wilde die Nike kon maken. Bryant kreeg zijn wens met de Nike Zoom KOBE IV, die opnieuw zal worden uitgebracht in een Protro-versie (een mix van "performance" en "retro").
Oorspronkelijk uitgebracht in 2009, bewees de Nike Zoom KOBE IV dat een licht, laag uitgesneden profiel nog steeds Nike Air Vapormax Femme optimale ondersteuning kan bieden Adidas Superstar Femme op het hoogste niveau van het spel. Het was niet de eerste low-cut Nike hoops schoen (de 1972 Bruin neemt dat onderscheid), maar de impact op het spel was enorm, omdat het de low-top beweging met een enkele speler verbond. In de veeltalige competitie van tegenwoordig worden low-top schoenen nu gedragen door elk type speler, van handige bewakers tot ranke forwards tot krachtige bigs.
De technologie in de originele schoen was futuristisch voor zijn tijd. De Flywire-constructie die dunne, sterke nylonvezels gebruikte om het bovenwerk te ondersteunen, Nike Air Max 95 Womens was een jaar eerder debuteerde in de Nike Hyperdunk (het silhouet dat Bryant droeg in Beijing in 2008). LunarLite schuim in de voorvoet, een Zoom Air-eenheid in de hiel en een Phylon middenzool over de volledige lengte zorgden voor responsieve demping. Nike Air Max Classic BW Mujer De Nike Zoom KOBE IV Protro neemt een '96Nike Air Max 90 Womens draft day colorway, ge?nspireerd door een Charlotte kleurenschema, en brengt wat bijgewerkte Prestatiekenmerken, waaronder een aangepaste vamp-vorm, een slankere hielvorm en een bredere buitenzooltractie.

Post Reply